Ce ne pregatesc „Ceilalti” ?

Dupa surprizele placute venite din partea editurii LEDA iata ca este rindul celor de la SRSFF sa ne provoace incintare cu aparitia unei antologii asteptate

Pangaia, o antologie cu sapte autori romani , unul si unul,sunt sigur ca va vor place enorm de mult textele scrise de cei sapte.

Cel mai aclamat roman si care nu trebuie ratat.Un roman care iti taie rasuflarea si atinge cele mai adinci frici ale fiintei umane.Oliviu rules!

Pentru cei care nu au reusit sa cumpere volumul lui Cristian Mihail Teodorescu, aparut in vara, este un bun prilej la tirg si cine stie daca nu te intilnesti cu autorul pentru un autograf?!

La editura Anamarol a aparut o carte foarte interesanta FACTORUL HAOS scrisa de Gheorghe Rogoz si care trebuie neaparat citita.Recomended!

Dupa Uezen si alte povestiri iata ca Ionut Caragea lanseaza un nou volum care continua nuvela Uezen prezenta in primul volum de povestiri

Pentru edificare iata si primul volum!

Noua aparitie editoriala  ne introduce in universul fascinant si minunat imaginat de scriitorul roman O G POPA, univers cu care am luat cunostinta din primul volum al unei tetralogii care va aparea integral si pe plaiurile noastre mioritice

Nu ratati aceste doua carti care va vor aduce multe clipe faine de relaxare! Most recomended!

Aceasta carte iti arata pas-cu-pas ce se intampla cand civilizatia umana se prabuseste in haosul provocat de criza petrolului. Sfarsitul este la mai putin de o saptamana.
Aparut  in romaneste anul trecut, la tinara editura clujeana Kartas. Calin Gansca, directorul editurii, ne-a dat de stire ca a semnat contractul pentru inca un roman al lui Alex Scarrow, October Skies, si ca urmarea romanului Crepuscul, After Light, este si ea programata sa apara in cursul anului viitor. Nu putem decit sa ne bucuram si sa asteptam aparitia cartilor.


Aparuta la editura Polirom aceasta carte este o bijuterie literara! A NU SE RATA SUB NICI O FORMA!

Tot la Polirom o carte in stilul superb al lui Will  Self.Most recomended!

Cam acestea sunt cartile pentru tirg, acum va puteti face o lista in functie de preferinte si bani.Mai am inca o lista de pus cu carti care merita neaparat citite si aparute la editura CORINT , o editura care mi-a provocat o adevarata surpriza cu o carte soc….

posted by voicunike

11 gânduri despre &8222;Ce ne pregatesc „Ceilalti” ?&8221;

  1. endymion zice:

    @voicunike: merci. intrebam de o g popa fiindca nu am gasit cronici sau ceva de genul asta pe net…de asta nu stiu ce sa zic…
    de obicei citesc ce a trecut pe la premii (hugo/nebula/clarke/locus etc), sau ma iau dupa cronici….sau daca imi place subiectul….
    prefer space opera mai mult…si dupa ce citesti peter hamilton/dan simmons/neal asher/karen traviss/frank herbert/adam troy castro si altii…parca nu iti vine sa citesti orice:)
    nu ca as avea prejudecati…
    acum de pilda citesc seria the void a lui hamilton…si efectiv….e bulversant…cata imaginatie are omul asta si ce imagini iti poate crea….ce descrieri superbe…ce lumi….ma surprinde la fiecare pagina aproape

    Apreciază

  2. am rasfoit intr-o diverta cele doua carti ale lui o g popa. cit am citit mi s-a parut cam pueril dpdv literar, drept sa va spun. altminteri, coperte de-o banalitate sinistra si conditii grafice decente. nothing to get excited about. da’ ma rog, fiecare cu ceasca lui de ceai…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.