Ce ne pregateste NEMIRA?


Sa vedem ce ne pregateste pentru tirg cea mai titrata editura din Romania, colectia NAUTILUS si Suspans a facut cele mai multe „victime” prin rindurile noastre, ale cititorilor.

A treia carte din seria de autor G.R.R.MARTIN,cu povestiri una si una.Mai mult decit recomandata! Sunt curios sa vad celelalte trei carti,ghici ciuperca ce-i? Doar Vlad Puescu ne poate spune.

A treia odisee este un regal sefistic pur,Clarke stie sa scrie si scrie bine.A nu se rata! Urmeaza si ultima odisee ,o apoteoza sf marca A.C.Clarke.


Doua volume din fascinanta trilogie Farseer la un pret extraordinar.Mie unul mi-a placut foarte mult prima parte! Recomandata!

Pe surse mi-a parvenit informatia cum ca scumpa noastra Tushica VERO traduce de zor la carte si ca este posibil sa o avem la tirg.

Din nefericire se pare ca Nautilus-ul nostru drag este  sarac la tirg, mai sunt doua surprize  pe care nu am voie sa le spun,asa ca puneti bani deoparte si fiti pe faza!

Mai ramine colectia Suspans unde prietenul nostru drag Mircea Pricajan l-a adus pe marele si inegalabilul Raymond Chandler, dar cine stie daca vor fi sau nu surprize?

Viitorul este inca incert!

posted by voicunike

28 de gânduri despre &8222;Ce ne pregateste NEMIRA?&8221;

  1. arsavir zice:

    Ne poti da indicii despre surprizele nemirei? Asa cum face Martin pe blogul sau cand este intrebat de adaptarea celor de la HBO!
    Spune-ne daca sunt chestii noi, sau continuari ale unor serii aparute…pls!

    Apreciază

    • Mulţumesc 🙂
      Nu se va numi „Gaiţa Zeflemitoare” – deşi, dacă ar fi fost după mine, nu m-aş fi ostenit să caut alt titlu 😛 Da e drept că nici aşa nu m-am ostenit, l-a căutat – şi găsit – colectivul editurii, chiar înainte de a începe eu traducerea 🙂

      Apreciază

  2. Flavian Petraru [walftob] zice:

    Sper ca in colectia Nautilus sa apara al treilea volum al trilogiei EPOCA DESCOPERIRLOR. Nu m-am apucat inca de citit primele doua carti deoarece vreau sa am seria completa. Nu-mi place sa astept mult intre lecturi!

    Apreciază

  3. Xander zice:

    Nemira ne-a invatat cu promotiile de 50% si eu personal le astept pe astea, ca s-a cam subtiat punga.Pentru targ mi-am programat cateva titluri de la Millenium si Tehanu de la Alexandria

    Apreciază

  4. @Tushica Vero-De abia astept sa ne revedem!
    @Vlad-Anuntul cu Leda va fi in curind!
    @Flavian-Mai avem nitel de asteptat ,din pacate nu va fi la tirg!Ghinion de nesansa! 😦
    @Barabas-Sunt total de acord cu tine!Aveam mai multe asteptari dar toate mi-au fost inselate.
    @Xander-Te astept la standul Millennium books! 🙂
    @Arsavir-Nu dispera!
    @Teo-Ma bucur foarte mult ca am reusit sa fac un om fericit!

    Apreciază

  5. Xander zice:

    Bakker 3 apare la targ?
    Am vazut ca cei de la Tritonic sunt foarte aluzivi la data aparitiei, nu ca s-ar pune mare baza in spun… de promis ne duc cu zaharelul de mai bine de 2 ani. Macar sa mai apara si volumul asta ,ca dupa asta cred ca au incheiat socotelile cu Sf-ul…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.