Ce ne pregateste MILLENNIUM BOOKS ?

Astazi peste o luna de zile ar fi ultima zi de tirg,toti am cam fi cumparat cartile dorite si asteptate iar noi am serba cu sirg si fast ziua unui om deosebit. Dar sa lasam visarea si sa vedem ce ne-a pregatit marele URSU in bucataria lui miraculoasa.Nici nu stiu cu ce sa incep pentru ca toate sunt yummy si imi lasa gura apa,citeodata asteptarea asta este cea mai grea tortura de pe pamint. Sa incepem cu cea mai tare serie fantasy de la Tolkien incoace,asemeni faimosului scriitor lumea lui COOK nu seamana cu nimic din ce ti-ai imagina

Mai este oleaca si in sfirsit vom citi in romaneste COMPANIA NEAGRA! FELICITARI HORIA! Uite d’aia te iubim noi!

Una din cele mai minunate antologii cu o pleiada de autori numai unul si unul, ma infior de placere numai cind citesc numele lor, iata ca este tradusa si la noi de catre o echipa de traducatori excelenta.Textele sunt nemaipomenite iar tema aleasa reprezinta frica primordiala a omului-Vine sau nu vine sfirsitul lumii?

Galileo 2 da clasa ca valoare a textelor la orice revista de sf din lume! Remarc cu bucurie intoarcerea lui Costi intr-o tiparitura romaneasca dupa ce a fost publicat cu un real succes in Canada si in State.Nu ezitati sa o comandati sau sa vizitati standul pentru a  cumpara revista! Va asteptam!

Aparuta deja,am primit-o proaspat iesita de la tipar ,am pipait-o am rasfoit-o si am recitit-o si am urlat -ESTE! Scalzi inca continua sa-mi provoace placere si incintare la citit.

Da, dupa o lunga asteptare vine volumul doi din Cronicile Apocalipsei! De abia astept sa vad cum reuseste eroina de fapt prietena eroului din primul volum in lumea salbatica si violenta ramasa dupa un hai sa-i spunem un accident tragic care a exterminat 99% din populatia lumii, sa supravietuiasca!

Vor mai fi ceva surprize dar toate la timpul lor,umpleti-va chimirul si teschereaua si veti pleca de la standul editurii MILLENNIUM BOOKS cu sacosele pline!Oho, oho si carti sunt slava domnului!

Urmeaza editura Leda si apoi Nemira.

posted by voicunike

5 gânduri despre &8222;Ce ne pregateste MILLENNIUM BOOKS ?&8221;

  1. oliviu craznic zice:

    Felicitari Millennium pt Companie, Scalzi si desigur Galileo! Si vad ca e si un Martin in antologie, asa ca o vreau si pe aia…. ce misto, iar imi umplu plasa cu carti la targ!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.