Bookfest 2010 – Ultima zi

Posted: Iunie 15, 2010 by fansf in Uncategorized

Simbata noaptea sau mai bine zis duminica dimineata la ora 1 am dezertat amundoi de la Giotto si am trecut la odihna pentru ca era ultima zi dar  si oboseala incepea sa-si spuna cuvintul.Dimineata dupa o cafea linistita si pe ritmurile melodiei „Stand by me” am facut o postare s-apoi am inceput sa string bagajele,la sfirsitul zilei expira permisia obtinuta cu mari negocieri de la  „General” iar la ora 18,30 era ultimul autobuz spre Slobozia.Dupa ce am strins tot calabalicul m-a ingrozit geanta cit de grea era cu toate cartile luate de la tirg,inca odata m-am felicitat pentru cele pe care le comandasem prin curier si posta anterior ,sigur mai aveam nevoie urgenta de a doua geanta daca nu procedam asa. Cu aceeasi vesnica masina 282 am ajuns la tirg dar de data asta am intirziat fix un minut din cauza gentii (Horia daca citesti rindurile astea prefa-te ca nu le- ai vazut! 😀 ) si ne-am apucat de treaba iar.

Contrar tuturor previziunilor a venit multa lume,cred ca a fost lume cam ca simbata desi unii cred ca erau acolo doar pentru reducerile de la sfirsit la fel ca atunci cind se sparg bostanele.Singurul meu regret este ca nu am avut mai multe Cruciade ca sa-i putem satisface pe toti fanii Dune, de pe site-ul  MillenniumPress pot face comenzi linistiti.

Ziua a fost una mai linistita  dar pentru mine a insemnat si o zi mai trista,imi parea rau sa plec din mijlocul atitor carti  si sa astept iar 6 luni sa-mi revad prietenii dragi,dar asta este viata.Inainte de a pleca am reusit sa stau cu prietenii la o bere la terasa care a devenit deja celebrul  „birou” acolo unde se discuta despre carti dar si despre afaceri. Spre amiaza am trecut ca un fulger pe la toate standurile  si pe la prieteni de la care mi-am luat ramas bun, uff! a naibii despartirea asta!

Dupa un drum care mi-s-a parut ca a durat o vesnicie prin caldura infernala, am luat un taxi pina la gara de unde am luat autobuzul spre casa,am avut un noroc formidabil ajungind cu doar 5 minute inainte de plecare.Drumul spre casa a decurs lin iar revederea cu ai mei m-a emotionat foarte tare,nicaieri nu este mai bine ca acasa!

Per total tirgul de carte Bookfest 2010 a fost unul foarte frumos in ciuda crizei si sper ca tumultul ce a cuprins tara sa nu afecteze editurile,chiar daca ritmul  noilor aparitii va incetini vom avea ce citi si vom avea parte si de ceva surprize dar astea vor fi mai rare.

posted by voicunike

Comentarii
  1. Aspoiu spune:

    Inca astept raspuns la e-mail… 😐

    Apreciază

  2. voicunike spune:

    Raspunsul a plecat spre tine! 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s