LA MULTI ANI NEA LIVIU!

Astazi celebram ziua unui mare scriitor roman de sf&f  LIVIU RADU .Este incontestabil regele prozei scurte autohtone! Nu are rost sa va insir toate volumele acestui mare sciitor,va pot oferi si o lista care este destul de lunga a povestirilor lui,singurul lucru pe care il pot spune este ca trebuie sa fim mindri si bucurosi ca il avem pe nea Liviu, unic si incomparabil in scriitura,un sefist adevarat si un bucatar care poate da clasa maestrilor.Traduce la fel de bine cum scrie si este unul din „artistii” traducatori de la noi,este artizanul din umbra a multor carti care ne-au incintat de-a lungul timpului.

LA MULTI ANI SI SA NE TRAIESTI NEA LIVIU! FII VERDE SI FERICE FOREVER! WE LOVE YOU!Alaturi de sotia sa iata-l pe marele rege al prozei scurte romanesti!

Distractie maxima !

8 gânduri despre &8222;LA MULTI ANI NEA LIVIU!&8221;

  1. La multi ani!!!!!la cat mai multe realizari pt a ne putea si noi delecta cu cat mai multe lucruri noi si interesante.trebuie tinut cont ca nu oricine poate percepe anumite chestii la un asemenea nivel destul de inalt si inteligent gandit!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.