VIVAT SF-UL ROMANESC! LOVITURA ANULUI! SURPRIZA MILLENNIUMPRESS!

Ieri am aflat o stire surpriza si care m-a facut sa vibrez de bucurie iar fericirea a fost intensa!

SRSFF  a adus Craciunul mai aproape de noi!coperta_Alte_tarmuri

MILLENNIUMPRESS  nu inceteaza cu surprizele si ne daruieste cel mai frumos cadou de sarbatori,doua carti absolut SUPERBE!front-millennium-2Cind nu credeam ca mai este posibil,iata ca bunul Urs  ne face sa tipam de bucurie!

Totodata Mike ne prezinta recent aparuta Dansind pe MarteAtelierKult 2 o antologie nemaipomenita si cu multe povestiri+autori toti unul si unul!

Se pare ca MillenniumPress a adus lumina sarbatorilor in avans si magia este cu atit mai mare cu cite carti  ne rasfata!

Horia spune ca la tirg vor fi si surprize! Asa ca va asteptam la standul Millennium Press!

NEMIRA DA LOVITURA ANULUI CU G.R.R. MARTIN=A FEAST FOR CROWSgeorge_martin_festinul-ciorilor_12-1024x851VOLUMUL PATRU DIN SERIA CINTEC DE GHEATA SI FOC,ATIT DE IUBITA SI ADULATA!

ATUNCI CIND NU CREDEAM CA MAI ESTE POSIBIL NEMIRA M-A ULUIT SI MAI TAREstephen-king_alegerea-celor-trei-700x1024IMAGINEA VORBESTE CIT O MIE DE CUVINTE!

NEMIRA TE IUBESC PINA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!

Urmatoarele imagini sunt dedicate lui VLAD PUESCU si COSTEL RANGUIMG_0059Doua carti super tari care ma bucura enorm!IMG_0060Iar la sfirsit una din cartile cele mai frumoase editate de NEMIRA anul acesta,o carte pe care v-o recomand cu caldura si de neratat! Cumparati-o ! Va asigur ca merita fiecare leut!IMG_0061Pozele au fost facute avind drept fundal biblioteca din camera mea.Cu tirgul acesta va trebui sa comand inca una !

 

 

13 gânduri despre &8222;VIVAT SF-UL ROMANESC! LOVITURA ANULUI! SURPRIZA MILLENNIUMPRESS!&8221;

 1. @Adinab-nu stiu ce are pirdalnicul ala de aparat ca pe toate pozele imi apare chestia asta! Naiba stie cum o sa-i dau de cap! 😀 O sa cercetez sa vad care este spilul!
  Cit despre noutati deja lista s-a marit plus ca bugetul alocat trebuie sa creasca si el,imi e groaza sa ma gindesc!

  Apreciază

 2. Vlad P. zice:

  Sa traiesti pana la 100 de ani Nicule, si tot SF sa citesti, ca scoatem editii large print cu fontul cat casa macar pentru tine si Bebe (in caz ca va lasa proteza auditiva sau nu va plac aubiobookurile) 😀

  PS: (alt banc ieftin) da usa la dulap de ce ai lasat-o deschisa, e nevoie sa facem zoom poate descoperim ceva pe acolo? 😛

  Apreciază

 3. hahaha! eu cred ca dulapul acela a fost deschis inadins: ca sa ne-amintim peste vreo doua saptamini ce plin de textile era odinioara, pe vremuri, inainte de tirg…

  dupa tirg, n-o sa vedem acolo decit carti si iarasi carti.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.