O toamna care se anunta bogata

In numai o saptamina editura LEDA ne-a facut extrem de bucurosi,iata si imaginile care vorbesc de la sine:ghearaconUna din seriile cele mai misto! Wolfe is the best! ptathVan Vogt este un scriitor care se recomanda singur,mai ales ca asta este singura carte Fantasy scrisa de el! Enjoy!otori2Un fantasy nipon de Exceptie!  De abia astept sa citesc continuarea aventurilor lui Takeo!

Nemira editura mea de suflet vine si ea cu o recolta de toamna bogata plina de bunataturi:stephen-donaldson_blestemul-nobilului-foul2-616x1024Cea mai asteptata serie Cronicles of  Thomas Covenant the Unbeliever,caracterizata drept cel mai inalt monument al genului fantasy de la J.R.R. Tolkien incoace  vine in sfirsit la noi in Romania! A fost o surpriza pe care MDP si echipa de la Nemira o planuiesc de mult timp,ii felicit si le multumesc din suflet pentru bucuriile  facute! Chapeau! Felicitari!marion-zimmer-bradley_preoteasa-din-avalon21-615x1024Inca o carte care continua seria lui MZB ,o serie superba si extraordinar de frumoasa!400000000000000053179_s4Last but no least Nemira ne incinta cu marele Stephen King aducind in cosul toamnei Blaze in traducerea marelui traducator kingian Mircea Pricajan,o carte cu care sigur ne vom delecta linga un pahar de must inasprit si o felie de pastrama!

Dupa o lunga perioada de absenta Tritonic ne propune o serie interesanta,data aparitiei probabil in octombrie cel tirziu noiembrie, traim cu speranta! 🙂Death's HeadCam asta o fost pe aiasta saptamina plina de belsug SF&F! La cit mai multe carti in cosul toamnei si lectura placuta!

Later edit: Stire de ultima ora-Cel mai indepartat tarm si Tehanu sunt la tradus.Editura Alexandria se intrece pe sine!

Se lucreaza de zor si sa speram ca vor fi in curind in bratele noastre pentru a fi citite!

14 gânduri despre &8222;O toamna care se anunta bogata&8221;

  1. Feri-asta-i de abia inceputul! stai sa vezi!
    Vlad mai are vreo citiva asi in mineca!
    Iar Dan nu se lasa!
    Plus ca vine si Bogdan cu sfirsitul seriilor care le-a inceput si cu un Zenit!
    Iar la urma dupa o lunga asteptare vine Drumul!

    Apreciază

  2. Dan Marinescu zice:

    As vrea sa va trimit cateva detalii ( inclusiv imaginea copertelor) legate de revista SF ‘Atlantida’, publicata de editura Porto Franco Galati intre 1991-1995, printre autori numarandu-se Victor Cilinca, Dimitrie Lupu, Petru Iamandi, Dan Starcu, Doru Tatar etc.

    Apreciază

    • Vasile Rascanu zice:

      Avertizez ca orice text inserat in blogul dumneavoastra pe acest nume , ID, nu este produs de mine , Vasile Rascanu, ci este un furt ordinar de ID , „executantul” fara scrupule si responsabilitate fiind Dan Starcu caruia ca senior editor i-am publicat cateva scrieri !!! A se retine si a se bloca accesul acestui individ pe blog !!! Cu respect, Vasile V.Rascanu !

      Apreciază

  3. Da ! Chiar va rog ! Nu ne suparam deloc! Dimpotriva!Sunteti bineveniti!
    Noi chiar vrem sa promovam tot ce s-a tiparit in romaneste SF: reviste,benzi desenate,carti,almanahuri si sa formam si o imagine exhaustiva a fenomenului SF&F inainte si dupa ’90.
    Noi incercam sa aducem in atentia cititorilor cit mai multi scriitori romani care pe nedrept au fost marginalizati si au cazut pe locul doi in locul lor fiind preferati anglofonii.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.